« Ga terug

Reviews

Als Canon shooter ben ik groot fan van dit camerasysteem, zo heeft een ieder zijn voorkeur.
Ik wil hierbij dan ook mijn pluim richting Canon geven, voor de mooie techniek en design.
Nikon gebruikers, sorry. Maar waarschijnlijk doen jullie dit richting Nikon.
Edwin.

Canon EOS 350D.

Voor mij de eerste echt betaalbare spiegelreflex camera. Deze meest verkochte D-SLR bezit bijna alle opties die de professionele camera's ook hebben. De Canon 350D is dan wel niet meer actueel, het is een prima camera als je deze via marktplaats zou willen aanschaffen. Natuurlijk alleen als hij in goede staat verkeerd.

Lees meer...

Canon EOS 1D mkII.

Deze Pro D-SLR heb ik 2e hands aangeschaft en zeker geen spijt van gekregen. Hij is snel (8.5 fpm) en precies, ook heeft deze camera veel handige extra opties die van pas komen als je veel foto's maakt.


Lees meer...

Canon objectief EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM

Deze lens heeft een groot zoombereik en is van professionele kwaliteit. Daar is de prijs ook naar. Maar naar mijn mening is hij voor de serieuse amateurfotograaf toch enigzins betaalbaar. Als het binnen je budget valt is hij het zeker waard.


Lees meer...

Canon objectief EF 24-70mm f2.8 L USM

Deze lens is voor mij zeg maar de standaard lens, voor portretten en algemene foto’s. Maar deze lens heb ik onlangs ook gebruikt voor het maken van een set panoramafoto’s van de skyline van Rotterdam..


Lees meer...

Canon EOS 7D

De camera ontworpem door en voor fotografen. Hoe goed is deze 18mp camera van Canon. Het is echt een nieuwe aanvulling op de camera range van Canon. Zeer robuust maar hoe goed presteerd hij bij hoge ISO waarden.


Lees meer...