« Ga terug

Reviews

Workshops Bas Meelker.

Bas Meelker is natuurfotograaf en begonnen in 2002. Op dit moment staan de foto's van Bas in diverse edities van bekende fototijdschriften. Ook Canon heeft in hun productmagazine foto's van Bas gepubliceerd en daarbij ook een interview.


Lees meer...

Workshops Rob Doolaard.

Na sportfotograaf, popfotograaf en politiefotograaf geweest te zijn, is deze spraakzame en mooi vertellende fotograaf overgestapt naar dieren en natuur fotografie. Rob levert onder andere foto's voor Wereld NatuurFonds, Diergaarde Blijdorp, Dierenpark Emmen.


Lees meer...

Workshops Frank Doorhof

Als je van een meester studiofotograaf, de technieken zou willen leren, ben je bij Frank Doorhof op het juiste adres. In zijn studio (of op locatie) leer je hoe je de belichting regelt, hoe je met de modellen omgaat en andere handige tips en tricks. Zoals je op de sites van Frank kunt zien, is hij niet de eerste de beste in zijn vakgebied en zijn workshops zijn nooit hetzelfde.


Lees meer...

Workshops Marco de Paauw.

Marco de Paauw is een beroeps natuurfotograaf met zeer veel passie voor de natuur. De Biesbosch is zijn "achtertuin" waar hij workshops doet. Daarnaast heeft hij ook workshops in het buitenland. Zeer gedreven kan hij de techniek uitleggen en probeert een ieder die de workshop volgt een fotografische kijk te laten ontwikkelen.


Lees meer...

Workshops Ruben Smit.

Ruben is ecoloog en fotograaf en heeft in 2002 het bedrijf Outdoorvision gestart. Ruben geeft diverse boeken uit die via zijn website danwel via Staatsbosbeheer kunt kopen. Als echte natuurliefhebber kan hij hier boeiend over praten. Niet voor niets dat hij voor TV omroep Gelderland mee werkt aan het programma "Buitengewoon". Hierin laat hij delen van natuurgebieden zien in Gelderland en doet daarbij ook de fotografie daarvan aandacht geven. Voor de mensen die Omroep Gelderland niet op de TV ontvangen...


Lees meer...